• Login
    PreviousNext
    Search 
    •   DSpace Home
    • Tesis
    • Facultad de Ciencias Empresariales y Administrativas
    • Carrera Administración Turística, Hotelería y Gastronomía
    • Título Profesional
    • Search
    •   DSpace Home
    • Tesis
    • Facultad de Ciencias Empresariales y Administrativas
    • Carrera Administración Turística, Hotelería y Gastronomía
    • Título Profesional
    • Search
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    Search

    Show Advanced FiltersHide Advanced Filters

    Filters

    Use filters to refine the search results.

    Now showing items 1-1 of 1

    • Sort Options:
    • Relevance
    • Title Asc
    • Title Desc
    • Issue Date Asc
    • Issue Date Desc
    • Results Per Page:
    • 5
    • 10
    • 20
    • 40
    • 60
    • 80
    • 100
    Thumbnail

    Nivel de originalidad de la gastronomía en el distrito de Cajamarca: insumos y técnicas culinarias 2019. 

    Vásquez Córdova, Marielena; Lulichac Briones., Martin Alejandro (Universidad Privada Antonio Guillermo Urrelo, 2020-07-07)
    La gastronomía del Distrito de Cajamarca, es una de aquellas que también representa a la variada culinaria andina de nuestro territorio peruano. Es necesario indicar, que la gastronomía no solo esta demarcada con el ...
    Mantente Conectado

    Universidad Privada Antonio Guillermo Urrelo Copyright ©  UPAGU 2017 | All Rights Reserved
    Contact Us | Send Feedback
     

     

    Browse

    All of DSpaceCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

    My Account

    LoginRegister

    Discover

    Author
    Lulichac Briones., Martin Alejandro (1)
    Vásquez Córdova, Marielena (1)SubjectGastronomía (1)Insumos (1)Originalidad (1)Técnicas culinarias. (1)... View MoreDate Issued
    2020 (1)
    Mantente Conectado

    Universidad Privada Antonio Guillermo Urrelo Copyright ©  UPAGU 2017 | All Rights Reserved
    Contact Us | Send Feedback